Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

27 Eylül 2010 Pazartesi

SEBZELi PiLAV


Malzemeler
 
Konserve garnitür ( bezelye, havuc, misir )
Kirmizi biber
Tel sehriye
Tereyagi
1 su bardagi pirinc
2 su bardagi sicak su


Yapilisi
 
Tereyaginda biber ve sehriyeyi kavurun...
Sonra garnitür ve pirinci ekleyin...
Birazda öyle kavurun...
Tuzunu ve suyunu ekleyip agir ateste pisirin...

Afiyet olsun...

3 yorum:

  1. tereyağıda varsa işin içinde bide senin ellerin değmiş herzamanki gibi müthiş bir görüntü ve lezzet ortaya cıkmış ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Sagolasin Hacer cim, tereyag cok güzel lezzet veriyor...

    YanıtlaSil
  3. yöresel yemek ve örgü merhaba, cok güzel bir etkinlik ben seve seve gönedrmek isterim tarifler...En kisa zamanda katilacagim....Sizi de kutluyorum böyle güzel bir kültürel etkinlige ev sahipligi yaptiginiz icin....Cok tesekkür ediyorum....

    YanıtlaSil

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....