Malzemeler
4 tane panga baligi
4 yemek kasigi zeytinyag
2 dis sarimsak
Yarim cay kasigi kekik
Yarim cay kasigi kuru nane
Tuz
Galeta unu
Siviyag
Yapilisi
Bir kapta zeytinyag, ezilmis sarimsak, ve
baharatlari karistirin….
Baliklari hazirladiginiz bu sosta 40 dk kadar
bekletin….
Bir tavaya siviyagi ekleyin….
Marine
edilmis baliklari galeta ununa batirin ve her iki tarafini da kizartin…
Yesillik, turp, roka v.s ile servis edin…
Yesillik, turp, roka v.s ile servis edin…
Afiyet
olsun….
Ellerinize sağlık hatcem enfes görünüyor panga balığını daha önce hiç yemedim ama tadınıda merak ettim doğrusu..Balığın her türlüsü çok faydalıdır derim ve yerim :)
YanıtlaSilTadi güzel oluyor Hacerim, cok lezzetli...Aynen baligin her türünü denemek ve yemek gerek...Sagolasin tatlim...
Sil