Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

23 Mayıs 2013 Perşembe

PANGA FiLETO




Malzemeler

4 tane panga baligi
4 yemek kasigi zeytinyag
2 dis sarimsak
Yarim cay kasigi kekik
Yarim cay kasigi kuru nane
Tuz
Galeta unu
Siviyag

Yapilisi

Bir kapta zeytinyag, ezilmis sarimsak, ve baharatlari karistirin….
Baliklari hazirladiginiz bu sosta 40 dk kadar bekletin….
Bir  tavaya siviyagi ekleyin….
Marine edilmis baliklari galeta ununa batirin ve her iki tarafini da kizartin…
Yesillik, turp, roka v.s ile servis edin…
Afiyet olsun….


2 yorum:

  1. Ellerinize sağlık hatcem enfes görünüyor panga balığını daha önce hiç yemedim ama tadınıda merak ettim doğrusu..Balığın her türlüsü çok faydalıdır derim ve yerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tadi güzel oluyor Hacerim, cok lezzetli...Aynen baligin her türünü denemek ve yemek gerek...Sagolasin tatlim...

      Sil

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....