Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

5 Mart 2012 Pazartesi

FIRINDA KARNABAHAR

Malzemeler

1 karnabahar
1 corba kasigi siviyag
2 yumurta
2 yemek kasigi galeta unu
Yogurt
Sarimsak
Tuz, karabiber, kirmizi biber

Yapilisi

Tek tek ayirdiginiz karnabaharlari buharda 15 dk kadar pisirin…
Yumurta, yag, galeta unu, tuz ve karabiberi bir kapta karistirin…
Karnabaharlari bu karisima iyice bulayin, yaglanmis tepsiye dizin…
Önceden isitilmis 180° firinda üzerleri kizarana kadar yaklasik 40 dk kadar pisirin…
Pistikten sonra tabaga alin, üzerine sarimsakli yogurt ve kirmizi biberli yag dökün…
Afiyet olsun….

2 yorum:

  1. ben hep kızartırım ama hiç böle denememiştim hem hafif hem daha sağlıklı..görüntü harika lezzetine eminim harikadır..ellerine sağlık..ilk fırsatta ben de deneyeceğim ..sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Canim tavsiye ederim mutlaka dene böyle, hele sarimsakli yogurt gelince enfes oluyor...Sagolasin Hacerim...

    YanıtlaSil

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....