Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

31 Temmuz 2011 Pazar

KAYISI RECELi

Malzemeler

500 gr. kayısı
350.gr. seker 

Ceyrek limon
1,5 su bardagi su
2 karanfil

Yapilisi

Kayisilari yikayip cekirdeklerini cikarin, dilediginiz sekilde kesin…
Seker ve suyu 10 dk kadar kaynatin biraz koyulassin….
Kayisilari ve karanfilleri de icine atin, yarim saat kadar kisik ateste kaynatin…
Köpüklerini ara ara alin…
istenilen kivama gelince limonu ekleyin, bir kac dakika kaynatip ocaktan alin sogumaya birakin…
Afiyet olsun….

2 yorum:

  1. Ekmeklere sürülebilir kıvamda nefis bir reçel tarifi daha hatcemden ellerine sağlık kavanozumu beliyorum öpüyorum :-*

    YanıtlaSil
  2. Tesekkür ediyorum Hacerim...Sana kavanoz kavanoz receller helal olsun canim benim....

    YanıtlaSil

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....