Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

25 Temmuz 2011 Pazartesi

FIRINDA PEYNiRLi KABAK

Malzemeler

2 kabak
Yarim su bardagi beyaz peynir
Dereotu
Kasar rendesi
Pul biber

Besamel Sos Malzemesi

1 tatli kasigi un
1 tatli kasigi tereyagi
Yarim su bardagi süt
Karabiber, tuz

Yapilisi

Teryagini eritin, unu ekleyin pembelesinceye kadar kavurun…
Sütü yavasca ekleyin, karistirin…
Tuz ve karabiberi de ekledikten sonra kisa bir süre pisirin ve ocaktan alin…
Bir tencerede su kaynatin, kabaklarin kabuklarini kaziyin…
Uzunlamasina bir kapak seklinde kesin icini tatli kasigi yardimiyla biraz oyun…
Ve kaynayan suda kabaklari yaklasik 10 dk. haslayin…
Haslandiktan sonra bir kenara alin süzülmeleri icin bekleyin…
Daha sonra yaglanmis tepsiye alin…
Beyaz peynir ve dereotu karisimini kabaklarin icine doldurun üzerlerine besamel sosu dökün…
Kasar peyniri ve pul biber de serpin….
Önceden isitilmis 180° firinda yaklasik 30 dk üzerleri kizarana kadar pisirin…
Afiyet olsun….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....