21 Eylül 2010 Salı
MENGEN CORBASI
Malzemeler
4 corba kasigi bulgur
2 corba kasigi domates salcasi
1 tatli kasigi biber salcasi
1 sogan
1 corba kasigi tereyag
2 corba kasigi un
3 su bardagi et suyu
3 su bardagi soguk su
Tuz
Nane
Pul Biber
Yapilisi
Bulguru haslayin....
Tereyagini tencerede eritin....
Sogani dogradiktan sonra tereyag ile kavurun...
Unu da ekleyip kavurduktan sonra salcalari ilave edin...
Soguk suyunu dökün....
Et sularini ve haslanmis bulguru da ilave edin...
Baharatlarini atin....
Afiyet olsun....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....