Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

27 Haziran 2014 Cuma

TURSU BiBER KAVURMASI



Malzemeler

Tursu
2 dis sarimsak
2 sogan
Siviyag, tuz
 
Yapilisi

Bir tencereye tursuyu alin üzerine su ilave edin, agir ateste pisirin…
Yumusadiktan sonra ocaktan alin sogutunm soguduktan sonra suyunu iyice sIkIn…
Yemeklik dogradiginiz soganlari ve sarimsagi bir tencerede siviyag ile kavurun…
Daha sonra tursulari ekleyin ve karistirarak kavurun…
Daha sonra tuz ve dilerseniz pul biber ekleyebilirsiniz… 
Afiyet olsun…

2 yorum:

  1. Turşu kavurmasını bloglarda hep görürüm ama hiç denemedim, tadını da bilmem, aama aklımın bi köşesine yazdım deneyeceğim, ellerinize sağlık, hayırlı ramazanlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok güzel degisik bir tat oluyor mutlaka tavsiye ederim....Kahvaltilara da cok yakisiyor...Cok tesekkür ediyorum....

      Sil

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....