27 Haziran 2014 Cuma
TURSU BiBER KAVURMASI
Malzemeler
Tursu
2 dis sarimsak
2 sogan
Siviyag, tuz
Yapilisi
Bir tencereye tursuyu alin üzerine su ilave edin, agir ateste pisirin…
Yumusadiktan sonra ocaktan alin sogutunm soguduktan sonra suyunu iyice sIkIn…
Yemeklik dogradiginiz soganlari ve sarimsagi bir tencerede siviyag ile kavurun…
Daha sonra tursulari ekleyin ve karistirarak kavurun…
Daha sonra tuz ve dilerseniz pul biber ekleyebilirsiniz…
Afiyet olsun…
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Turşu kavurmasını bloglarda hep görürüm ama hiç denemedim, tadını da bilmem, aama aklımın bi köşesine yazdım deneyeceğim, ellerinize sağlık, hayırlı ramazanlar...
YanıtlaSilCok güzel degisik bir tat oluyor mutlaka tavsiye ederim....Kahvaltilara da cok yakisiyor...Cok tesekkür ediyorum....
Sil