Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

24 Ocak 2014 Cuma

FIRINDA LEVREK



Malzemeler

1 kg levrek
5 dis sarimsak
5 patates
2 sogan
1 cay bardagi zeytinyag
Pulbiber, kekik, karabiber, tuz

Yapilisi

Bir kase de rendelenmis sarimsaklar, zeytinyag ve baharatlar karistirilir…
Diger yandan levrekler yikanir, her iki tarafina bicakla bir iki cizik atilir…
Hazirlanan sarimsakli sos levreklere iyice her tarafina sürülür…
1 saat bu sos ile beraber buzdolabinda dinlendirilir….


Yaglanmis firin tepsisine en alta dilimlenmis patates dizilir….
Her baligin icine bir dilim limon ve maydanoz eklenir….
Önce baliklar sonra sogan dilimleri de üzerlerine dizilir…
250° önceden isitilmis firinda yaklasik olarak 30 dk pisirilir…
Afiyet olsun…


1 yorum:

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....