Malzemeler
500
gr karides
Tereyag
2 dis sarimsak
Pulbiber, tuz
Yapilisi
Karidesleri haslayin yada haslanmis
karides alin…
Bir tavaya tereyagi alin,
karidesleri ekleyin…
Renkleri hafif kizarana kadar kavurun…
Rendelenmis sarimsaklari, pul biberi ve tuzunu ekleyin
1-2 dk daha kavurun ocaktan alin…
Tek kisilik güveclere karidesleri alin 5 – 10 dk kadar
firinlayin…
Firindan cikaracaginiza yakin kasar rendesi serpin
üzerine…
Afiyet olsun….
hiç denemediğim bir lezzet çok leziz görünüyor ellerine sağlık hatcemmm
YanıtlaSilTavsiye ederim canim ben cok severim karidesi, sagolasin...
Silsüpersin Hatçem ellerine sağlık canım
YanıtlaSilTesekkür edeiyorum Neslim...
Silben hiç yemedim ,yiyememde heralde ama görüntü sunum çok güzel canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilSeven oldugu kadar sevmeyen de var karidesi haklisin gercekten...Tesekkür ediyorum canim, sevgilerimle...
YanıtlaSilHatice'cim bizde buna karides cızlama derler.
YanıtlaSilGüveç olunca biz domates biber ve sarımsakla yaparım
Nefis nefis görüntü
Ellerine sağlık
Öyle mi onu duymamistim o ismi de iyiymis...Sagolasin canim benim, öpüyorum...
Sil