Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

18 Temmuz 2011 Pazartesi

ZEYTiNYAGLI KABAK

Malzemeler

4  kabak
2 domates
1 sogan
2 dis sarimsak
Siviyag
2 kesme seker
1 su bardagi su
Tuz, nane, dereotu

Yapilisi

Kabaklarin kabuklarini soyun, küp seklinde dograyin….
Tencereye az siviyag ekleyin, sogan ve rendelenmis sarimsagi kavurun domates rendesini ekleyin…
Daha sonra kabaklari sekeri ve tuzunu ilave edin suyunu ekleyin tencerenin kapagini kapatip pisirmeye birakin…
Pistikten sonra üzerine zeytinyag gezdirin, üzerine nane ve dereotu serpin ve ilik olarak servis edin…
Afiyet olsun…

2 yorum:

  1. Yazı seviyorum işte, artık bol bol zeytinyağlı yemekler pişiriliyor ve ısıtmaya gerek kalmadan afiyetle yeniyor, hem hafif hem lezzetli, hazım derdi olmadan güzelce sindiriliyor, bu tarif de harika olmuş, ellerine sağlık hatcem

    YanıtlaSil
  2. Gercekten öyle canim, hem hafif hem saglikli...Sagolasin....

    YanıtlaSil

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....