Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

23 Mayıs 2011 Pazartesi

KABAK GRATEN

Malzemeler

2 kabak
1 haslanmis tavuk gögsü
Tuz karabiber

Besamel sos malzemesi


3 yemek kasigi un
1,5 yemek kasigi tereyag
1 su bardagi süt

Yapilisi

Kabaklari soyup uzunlamasina ikiye kesin, haslayin…
Ayri yerde tavuk gögsünü de haslayin ve didikleyin…
Besamel sosu hazirlamak icin, bir tavada tereyagi eritin, unu ekleyip kavurun…
Kavurduktan sonra sütü ekleyin, iyice karistirarak pisirin…
Koyulasinca ocaktan alin…
Haslaninca kabaklari firin tepsisine alip, iclerini bosaltin…
Baharatlarla harmanlanmis tavuk etini kabaklarin icine doldurun…
Üzerlerine besamel sosu ekleyin…
Önceden isitilmis 180° firinda yaklasik 30 dk. kizarana kadar pisirin…
Afiyet olsun…

2 yorum:

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....