Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

21 Nisan 2011 Perşembe

FIRINDA KUSKONMAZ

Malzemeler

Kuskonmaz
1 tatli kasigi seker
1 tatli kasigi tuz
1 yemek kasigi zeytinyag
1 paket Hollanda sosu

Yapilisi

Kuskonmazlarin disini bir sebze soyacagi ile soyun….
Kök kismindan 3 cm kadar bölümünü kesin…
20 dk. sekerli tuzlu suda haslayin…
Yagli kagit serilmis tepsiye kuskonmazlari dizin…
Zeytinyagini üzerine gezdirin…
Önceden isitilmis 200° firinda 10 – 15 dk kizartin…
Daha sonra Hollanda sosu ve haslanmis patates ile servis edin….
Afiyet olsun....


Hollanda Sosunun evde yapilisi

Malzemeler
 

120 gr. tereyag
4 yumurtanin sarisi
2 tatli kasigi sirke
2 tatli kasigi ilik su
Tuz, karabiber
2 tatli kasigi limon suyu

Yapilisi

Tereyagi haric tüm malzemeyi mikserde iyice cirpin…
Tereyagini eritin….
Erittiginiz tereyagini mikserin en son ayarinda calistirarak yavas yavas ilave edin….

2 yorum:

  1. Ellerine sağlık Hatcem çok şık ve lezzetli duruyor. Kuşkonmaz hiç yememiştim iyice merak ettim şimdi tadını. Sevgiler

    YanıtlaSil

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....