Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

28 Mart 2011 Pazartesi

REVANi

Malzemeler

3 yumurta
1 su bardagi siviyag
1 su bardagi yogurt
1 su bardagi irmik
1 su bardagi seker
2 su bardagi un
Limon kabugu rendesi
1 paket kabartma tozu

Serbet Malzemesi

3 su bardagi su 

2 su bardagi seker
1 tatli kasigi límon suyu

Yapilisi


Serbetini kaynatin sogumaya birakin, sicak revaninin üzerine soguk serbet dökülecek…
Yumurtalar ve sekeri iyice cirpin…
Sonra diger malzemeleri ekleyin karistirin….
Yaglanmis tepsiye dökün, 180° önceden isitilmis firinda yaklasik 30 dk. üzeri kizarana kadar pisirin…
Sonra kesin, serbetin yarisini üzerine dökün 15 dk bekleyin…
Daha sonra yavas yavas diger kalani ekleyin…
Hindistan cevizi, findik ceviz v.s ile servis edin…
Afiyet olsun…

2 yorum:

  1. kim bu güzellikten mahrum kalmak isterki..enfeees

    ellerine sağlık hatcem harika bir görüntü…

    YanıtlaSil
  2. Sagolasin Hacer cim....Buyur birlikte yiyelim...

    YanıtlaSil

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....