Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

17 Ocak 2011 Pazartesi

CATAL

Malzemeler

250 gr margarin
Yarim su barsagi siviyag
Yarim su bardagi seker
1 su bardagi yogurt
1 cay kasigi tuz
2 yemek kasigi mahlep
1 paket kabartma tozu
1 yumurta sarisi
Aldigi kadar un
Cörek otu

Yapilisi

Oda sicakliginda yumusamis margarinle tüm malzemeleri karistirin…
Kulak memesinden yumusak bir hamur elde edin… 

istediginiz sekli verin….
Yumurta sarisi sürdükten sonra üzerlerini catalla cizin cörek otu serpin….
Önceden isitilmis 180° firinda pembelesene kadar pisirin, yaklasik 30 dk…
Afiyet olsun…

2 yorum:

  1. görüntüsü süper zaten , çayın yanına doyumsuz bir tat katıyor valla ellerine sağlık..

    YanıtlaSil

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....