Hatice Bekyigit
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google

20 Eylül 2010 Pazartesi

MUZLU PASTAM


Pandispanya malzemesi....

3 yumurta
1 su bardagi seker
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2,5 su bardagi un
rendelenmis limon kabugu


Pandispanya yapilisi....

Yumurta ile sekeri cirpin....
Kabartma tozu, vanilya, un, limon kabugu nu da katin ve iyice cirpin....
Yaglanmis tepsiye dökerek 180° önceden isitilmis firinda yaklasik 30 dk pisirin...
Sogumaya birakin, soguyunca keki iki kat olacak sekilde ortadan kesin...


Kremasinin malzemesi....

1 yumurta beyazi
4 muz
1, 5 yemek kasigi un
yarim kilo süt
1 su bardagi seker
bir yemek kasigi margarin


Kremasinin yapilisi....

Hepsi tencereye konacak, kaynayana kadar sürekli karistirilacak...
Muhallebi kivamina gelince atesten alinacak...
Sonra ikiye kestigimiz pandispanyanin alt katini pasta tabagina alacagiz...
Üstüne kremanin yarisi yayilacak...
Kremanin üzerine muzlari dilim dilim kestikten sonra dizecegiz...
en üste, diger üst pandispanya konulacak...
Kalan krema dökülecek...
Ve üzerine de diledigimiz süsleme yapilabilir...
Ben cikolata parcalari koydum, afiyet olsun....


2 yorum:

  1. ne guzel olmus ellerinize saglik eminim tadida cok guzeldir.

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkür ediyorum cok sagolun, tavsiye ederim....

    YanıtlaSil

Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....