Malzemeler
1 karnabahar
1 corba kasigi siviyag
2 yumurta
2 yemek kasigi galeta unu
Yogurt
Sarimsak
Tuz, karabiber, kirmizi biber
Yapilisi
Tek tek ayirdiginiz karnabaharlari buharda 15 dk kadar pisirin…
Yumurta, yag, galeta unu, tuz ve karabiberi bir kapta karistirin…
Karnabaharlari bu karisima iyice bulayin, yaglanmis tepsiye dizin…
Önceden isitilmis 180° firinda üzerleri kizarana kadar yaklasik 40 dk kadar pisirin…
Pistikten sonra tabaga alin, üzerine sarimsakli yogurt ve kirmizi biberli yag dökün…
Afiyet olsun….
ben hep kızartırım ama hiç böle denememiştim hem hafif hem daha sağlıklı..görüntü harika lezzetine eminim harikadır..ellerine sağlık..ilk fırsatta ben de deneyeceğim ..sevgiler
YanıtlaSilCanim tavsiye ederim mutlaka dene böyle, hele sarimsakli yogurt gelince enfes oluyor...Sagolasin Hacerim...
YanıtlaSil