Konserve garnitür ( bezelye, havuc, misir )
Kirmizi biber
Tel sehriye
Tereyagi
1 su bardagi pirinc
2 su bardagi sicak su
Yapilisi
Tereyaginda biber ve sehriyeyi kavurun...
Sonra garnitür ve pirinci ekleyin...
Birazda öyle kavurun...
Tuzunu ve suyunu ekleyip agir ateste pisirin...
Afiyet olsun...
tereyağıda varsa işin içinde bide senin ellerin değmiş herzamanki gibi müthiş bir görüntü ve lezzet ortaya cıkmış ellerine sağlık..
YanıtlaSilSagolasin Hacer cim, tereyag cok güzel lezzet veriyor...
YanıtlaSilyöresel yemek ve örgü merhaba, cok güzel bir etkinlik ben seve seve gönedrmek isterim tarifler...En kisa zamanda katilacagim....Sizi de kutluyorum böyle güzel bir kültürel etkinlige ev sahipligi yaptiginiz icin....Cok tesekkür ediyorum....
YanıtlaSil