Malzemeler
500 gr ispanak
1 patates
1 sogan
200 ml krema
Zeytinyag ve tuz
Tereyag
1 yemek kasigi biber salcasi
1 tatli kasigi nane
Yapilisi
Ispanagi yikayip kücük kücük dograyin
Bir tencerede yemeklik dogranan soganlari, zeytinyaginda
biraz cevirin…
Ispanak ve rendelenen patatesi de ekleyin biraz karistirin
ve üzerine 4 su bardagi su ekleyin…
Kaynayip pistikten sonra yavas yavas kremayi ekleyerek bir
kac dakika daha kaynatin…
En son
tuzunu ekleyin…
Sebzelerin diri olmasini istemezseniz en son hepsini blender
dan gecirin…
Bir tavada
tereyag, salca ve naneyi eritin isitin corbanin üzerine dökün…
Afiyet
olsun…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Bloguma hosgeldiniz....Sizin degerli yorumlariniz benim icin cok önemli, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum....