Malzemeler
Taze fasülye
1 sogan
Tereyag
Yumurta
Tuz
Yapilisi
Taze fasülyeleri minik minik dograyin ve güzelce yikayin….
Bir tencereye taze fasülyeleri alin, üzerini gececek kadar su ekleyin ve haslayin….
Haslanan fasülyeleri süzün…
Bir tavaya tereyagini, dogradiginiz soganlari ve fasülyeleri alin kavurun….
Cirptiginiz yumurtalari da üzerine dökün….
Afiyet olsun…
Değişiklik arayanlar için güzel bir tarif ellerine sağlık kahvaltıda bile yenebilir :)
YanıtlaSilTesekkür ediyorum Hacerim, kesinlikle yenebilir kahvaltida cok güzel oluyor....
YanıtlaSilBEN BÜTÜN OLARAK YUMURTALI KIZARTIRIM,BU HALİ DAHA HAFİF OLUR.ELİNE SAĞLIK..
YanıtlaSilBak öyle de cok güzel olur canim, seninde ellerine saglik...Sagolasin....
Sil