Malzemeler
500 gr mantar
2 yemek kasigi tereyag
Tuz
Yapilisi
Mantarlari yikayin….
Tavaya sap kisimlari üste gelecek sekilde yerlestirin….
Her bir mantarin üzerine minik minik tereyag dilimleri ekleyin…
Tavanin kapagini kapatin, agir ateste 20 dk kadar pisirin….
Tuzunu pistikten sonra ekleyin….
Afiyet olsun….
Nefis görünüyor, mantara hayır demek mümkün mü ellerine sağlık
YanıtlaSilCok tesekkür ediyorum canim....
SilEllerine sağlık hatcem ben mantarı çok severim her türlüsünü afiyetle yerim..
YanıtlaSilSagolasin Hacerim, aynen bende cok severim....
Silbirmantarseverde burada çok güzel görünüyor canım, ellerine sağlık
YanıtlaSilHepimiz seviyormusuz mantari, sagolasin Neslim....
SilBENDE SIK SIK YAPARIM BAZEN DOĞRARIM BAZEN DE SENİN GİBİ BÜTÜN ATARIM TAVAYA,ELİNE SAĞLIK ÇOK SEVERİM..
YanıtlaSilHer türlüsü güzel olur, sagolasin canim....
SilMantara bayılırım ellerine sağlık.
YanıtlaSilSevgiler...
Tesekkür ediyorum canim, sevgilerimle....
Sil