Malzemeler
500 gr dana kusbasi
1 sogan
1 dolmalik sari biber
2 yemek kasigi siviyag
Reyhan
Kekik
Pulbiber
Tuz
Yapilisi
Yumusak olmasi icin eti 15 – 20 dk düdüklü tencere de pisirin…
Daha sonra suyunu süzün….
Bir tava ya yagi alin ve istediginiz sekilde dogradiginiz soganlari biberleri kavurun….
Daha sonra etleri ilave edin, onlari da kavurun…
Üzerine baharatlarini ekleyin….
Pistikten sonra pilav ile servis edebilirsiniz….
Afiyet olsun….
ellerine sağlık canım harika harika;))
YanıtlaSilreyhan mis gibi aroma vermiştir. ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilhersey tadinda tesekkür ediyorum canim....
YanıtlaSilYadigar cim ayyy evet reyhan cok güzel bir aroma veriyor, ben bayiliyorum reyhana....Sagolasin canim....
YanıtlaSilOfff nefiss bir görüntü..
YanıtlaSilEllerine sağlık canım..
Hayat Cafe Tarifleri cok tesekkür ediyorum canim benim...
YanıtlaSilyemek süper görünüyor ellerine sağlık hatcemmmm mis gibi ekmegi batirarak yiyecegiz baska türlü tadi cikarmi :)
YanıtlaSilHaklisin Hacerim, ekmegi batiracaksin yiyeceksin mmmm....Sagolasin canim benim....
YanıtlaSilMerhabalar seni izlemeye ve bloguma davet etmeye geldim..
YanıtlaSilsevgiler..
ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM HARİKA OLMUŞ
YanıtlaSil:)
BENDE ÖDÜLÜN VAR CANIM
:)
Özlemce merhaba canim, bloguma hosgeldin...Bende seni izlemeye aldim, sevgilerimle....
YanıtlaSilBir kase lezzet tesekkür ediyorum canim...Öyle mi cok sasirdim, ne yapmak gerek peki ödül icin....
YanıtlaSilCanım sana bir ödülüm var, bloguma uğrayabilir misin? Sevgiler...
YanıtlaSilben de ödülün var canım uğrayıp alırsan sevinirim sevgilerle...:)
YanıtlaSilcanım bende ödülün var bloguma bekliyorum;))
YanıtlaSilHersey tadinda, Elif cim, Arzu cum sagolun arkadaslar....Ödüllerimi almaya geliyorum...:)))
YanıtlaSilbizim etçilerin en sevdiği yemektir sote,eline sağlık çok güzel görünüyor..
YanıtlaSilAnne eli gibi cok tesekkür ediyorum canim....
YanıtlaSilgercekten kurtarici bir yemek.helede duduklu tencerede sipsak pisiyor.afiyet olsun.
YanıtlaSilCok tesekkür ediyorum, evet düdüklü tencere de hersey cok pratik gercekten....
Sil