5 Temmuz 2011 Salı
PiRiNC CORBASI
Malzemeler
Bir cay bardagi pirinc
2 domates
1 yemek kasigi biber salcasi
2 su bardagi tavuk suyu
3 su bardagi su
Siviyag
1 sogan
Tuz nane pulbiber
Yapilisi
Tencereye siviyag ekleyin, üzerine rendelenmis domates ve salcayi da ilave edin…
Tavuk suyunu ve suyu dökün, sogani hic dogramadan bütün olarak tencereye birakin..
20 dk kadar kaynadiktan sonra sogani cikarin…
Kaynayinca pirincleri ve baharatlari da ekleyin, pirincler pisene kadar kaynatin…
Servis ederken limonla servis edin…
Afiyet olsun….
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ellerine sağlık :) bildiğim tarifler bile senin elinden cıkınca daha güzel görünüyor ee sunumda süper hamaratlıkta bu olsa gerek..
YanıtlaSilCanim arkadasim cok tesekkür ediyorum....
YanıtlaSil