Malzemeler
2 kabak
1 haslanmis tavuk gögsü
Tuz karabiber
Besamel sos malzemesi
3 yemek kasigi un
1,5 yemek kasigi tereyag
1 su bardagi süt
Yapilisi
Kabaklari soyup uzunlamasina ikiye kesin, haslayin…
Ayri yerde tavuk gögsünü de haslayin ve didikleyin…
Besamel sosu hazirlamak icin, bir tavada tereyagi eritin, unu ekleyip kavurun…
Kavurduktan sonra sütü ekleyin, iyice karistirarak pisirin…
Koyulasinca ocaktan alin…
Haslaninca kabaklari firin tepsisine alip, iclerini bosaltin…
Baharatlarla harmanlanmis tavuk etini kabaklarin icine doldurun…
Üzerlerine besamel sosu ekleyin…
Önceden isitilmis 180° firinda yaklasik 30 dk. kizarana kadar pisirin…
Afiyet olsun…
Çok güzel görünüyor,emeğinize sağlık.
YanıtlaSilCok tesekkür ediyorum....
YanıtlaSil