Malzemeler
kuru bamya
salca
1 sogan
2 domates
2 biber
tuz karabiber pulbiber
200 gr tavuk gögsü
Yapilisi
Kuru bamyalari yaklasik 30 dk. yarim limon eklenmis suda haslayin...
Sonra suyunu süzün....
Yagda ince dogranmis sogani kavurun...
Kücük kücük kesilen tavuk gögüslerini de sogana ekleyip etler suyunu cekene kadar kavuralim...
Daha sonra biber ve domateside ekleyin...
Salcasini, baharatlarini ve bamyalari tencereye ekleyin...
Bamyalarda kavrulunca yarim limon suyu ve suyunu ilave edip, kisik ateste yaklasik 30 dk pisirin...
Afiyet olsun......
enfes görünüyor bizim evde bamya pişmediğinden ablama tarif iletildi :) elerine sağlık
YanıtlaSilSagol canim, ablanin eline saglik simdiden...
YanıtlaSil